Blue Mountain

Først et bilde fra da vi var ute å spiste en bedre middag. 
 

 

 

Tirsdag hadde Kristine, Jannicke, Anne Marit og Hanna Lovise meldt seg på en tur med Anderssonstours til Blue Mountain. Første stopp denne dagen var Featherdale Wildlife Park og der ble vi tatt i mot av en nyfødt kenguru.

 

Her fikk vi også kose på koalaer, som foresten er kjempemyke. 

 

Jannicke var den modigste og turte å mate Emuen, mens Hanna og Kristine var veldig skeptiske og holdt seg godt i bakgrunnen hele tiden. 

 

Men kenguruene derimot vart de venner med etterhvert, og vi fikk også lov til å mate de. 


 

Så bar det videre til et utsiktspunkt over Blue Mountain. Men før vi gikk dit fikk vi en introduksjon av planter og trær i ekte Rune Pettersen stil. Kristine er selvfølgelig stor-fornøyd.
Her er vi på utsiktspunktet.

Så kjørte vi til en park der vi fikk lære å kaste boomerang, selvsagt fikk vi det til på første forsøk.Så kom vi fram til Katoomba, her tok vi en kabelbane som gikk rett ned. Her hadde vi god utsikt over alle dalene og de tre søstre. Bra ingen av oss lider av høydeskrekk, for her var det bratt!

De tre søstre.
Rundt om i skogen var det hengt opp diverse kunstverk og da ble Kristine også i det kunstneriske hjørnet.Som guide på denne fantastiske dagen hadde vi en hygglig mann som heter Menashe.


Denne tok vi opp igjen, å det var rett opp. Her ble Kristine og Hanna beordret av guiden om å sitte fremst og det var litt av en opplevelse.

Siste stopp på turen var Sydney Olympic Park og her er vi alle sammen foran stadion.

Bussen som vi reiste rundt i hele dagen. 


Klem og kos Anne Marit og Hanna Lovise:)

4 kommentarer

Sissel Lange

15.mar.2012 kl.13:16

Ser ut til at dere hadde en herlig tur, nesten litt misunnelig. Håper turen hjem går bra, god reise og velkommen hjem til NORGE !!!!!

HILDAbilda

15.mar.2012 kl.13:51

Bommerang <3 ser ut som at dokke fremdeles kosa dokke og det e kjekt å sjå, men ska bli kjekkare for min del å ha dokke tilbake i Norge :)

Elisabet Bjerkeset

15.mar.2012 kl.16:44

Dåkkår får oppleve kjempemykjy, jo! Får så løst t Australia e å no! :D Kos dåkkår viar :)

Anne Marit

15.mar.2012 kl.23:55

Gleda oss til å komme heim til deg også, Hilda :D

Elisabet: Du må ta deg en tur hit en gang. Anbefales!!

Skriv en ny kommentar

manlyaustralia

manlyaustralia

16, Volda

Vi er 6 jenter fra Høgskolen i Volda som reiser på et 4 ukers feltarbeid til Australia. Vi skal oppholde oss rundt Sydney området, så følg oss på turen her! Da blir vi glad :)

Kategorier

Arkiv

hits